Ferrari Tailor Made | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI TAILOR MADE

Ferrari Tailor Made er programmet for deg som ønsker å skreddersy din neste Ferrari. Programmet tilbys eksklusivt til et spesielt utvalg kunder, som sammen med Ferrari sine rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen. Autoxo Sport tar deg med til fabrikken i Maranello, hvor vi tilbringer dagen i Ferrari sitt eget design studio. Her venter et omfattende utvalg av materialer, farger, tekiske spesifikasjoner og mye mer. 

Ferrari tilbyr i dag tre hovedkategorier innen design: Scuderia, Classica og Inedita. Alle med sitt eget formspråk og sine unike designelementer. Som kunde velger du fritt mellom de ulike kategoriene - alt for å få din bil så skreddersydd og eksklusiv som overhodet mulig. 

15:09

Scuderia

Helt siden sin opprinnelse har racing vært sentralt i utviklingen av Ferrari. Scuderia henter sin inspirasjon fra nettopp racing. Designpakken henter elementer fra racing og lar deg velge materialer og tekniske spesifikasjoner her i fra. 

Kontakt oss for mer informasjon

13:15

Classica

Inspirasjonen til Classica hentes fra Ferrari sine GT modeller. Designpakken representerer et klassisk og elegant uttrykk og lar deg velge mellom en rekke tidløse elementer. 

Kontakt oss for mer informasjon

13:26

Inedita

Innovasjon, egenart og nytekning står sentralt, når du som kunde står fritt til å eksperimentere i et rikt utvalg av designelementer. Utforsk det aller nyeste innen materialvalg og fargepaletter. Dette er virkelig pakken for deg som ønsker et nytt og eget uttrykk.

Kontakt oss for mer informasjon

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn