Ferrari TD Trondheim | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI TD TRONDHEIM

XX - XX oktober 2021 (Trondheim, Norge)

Med oss til vakre Trondheim tar vi blant annet med oss to av de aller nyeste modellene til Ferrari. Autoxo Sport inviterer i den forbindelse til visning/prøvekjøring av et helt unikt utvalg modeller.  

Ferrari Roma (visning/prøvekjøring)
"Det gode liv" får en ny betydning når splitter nye Ferrari Roma ser dagens lys under en spektakulær lansering i den italienske hovedstaden. Den nye modellen viser en helt ny side fra Ferrari. Med inspirasjon fra det komfortable livet i Roma på femti og seksti tallet representerer designet et tidløst elegant og minimalistisk uttrykk. Ferrari går aldri på kompromiss med ytelse. Den kritikerroste (International Engine of the Year award 4 år på rad) V8-motoren på 620 hester har en toppfart på 320 km/t og når 0 -100 på pene 3,4 sek.

Ferrari SF90 Stradale (visning/prøvekjøring)
Som Ferrari sin første produksjons plug-in hybrid, setter Ferrari SF90 Stradale nye ytelses- og innovasjonsstandarder for hele sportsbilsektoren. Den nye modellen har ekstreme spesifikasjoner man tidligere ikke har sett maken til. Og best av alt - nå er den endelig på plass her i Norge. I motorrommet finner vi selvfølgelig den kritikerroste V8-motoren, kjent fra blant annet Ferrari 488. Sammen med italienernes første plug-in hybrid, er motoren midlertidig videreutviklet og yter nå hele 780HK og 800NM. Ved hjelp av ytterligere tre elektriske motorer yter nå villhesten rett under 1000HK. Resultatet gir oss 0-100km/t på 2,5 sekunder og 0-200km/t på 6,7 sekunder.

Ferrari F8 Tributo (visning/prøvekjøring)
720 hestekrefter har funnet tilhold i Ferraris nyeste sportsmodell - Ferrari F8 Tributo. Erstatteren til Ferrari 488 GTB er her, nå 40 kilo lettere og proppfull av siste generasjons teknologi fra verdensmesterne i Italia. Den kraftigste V8 i Ferraris historie, arvet fra Ferrari 488 Pista – motoren som har vunnet en rekke utmerkelser for å være klassens beste igjennom sin levetid. Bilens design, formet av Ferrari Styling Centre – symboliserer starten på et nytt designspråk som vil prege Ferrari i overskuelig fremtid.

Program 
Torsdag XX oktober 2021
Forhåndspåmeldte "private previews" gjennom dagen

Fredag XX oktober 2021
Forhåndspåmeldte "private previews" gjennom dagen

Lørdag XX oktober 2021
Forhåndspåmeldte "private previews" gjennom dagen

Adresse
Britannia Hotel
Dronningens gate 5, 7011 Trondheim

Påmelding
Registrer deg ved å sende mail til [email protected] 

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål. 

I forbindelse med Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Både verkstedet og butikken har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte. Videre vil alle Autoxo Sport eventer følge opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene

Martin Engh

Digital Marketing
Email
0047 984 79 877

Eventer 2021

Årets eventkalender er full av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Alle våre arrangementer følger myndighetens løpende råd vedrørende Covid - 19 situasjonen.

Hele eventkalenderen

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn