Ferrari TD Trondheim | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI TD TRONDHEIM

10 - 13 februar 2021 (Trondheim, Norge)

Med oss til vakre Trondheim tar vi blant annet med oss to av de aller nyeste modellene til Ferrari. Autoxo Sport inviterer i den forbindelse til visning/prøvekjøring av et utvalg modeller.  

Ferrari Roma (visning/prøvekjøring)
"Det gode liv" får en ny betydning når splitter nye Ferrari Roma ser dagens lys under en spektakulær lansering i den italienske hovedstaden. Den nye modellen viser en helt ny side fra Ferrari. Med inspirasjon fra det komfortable livet i Roma på femti og seksti tallet representerer designet et tidløst elegant og minimalistisk uttrykk. Ferrari går aldri på kompromiss med ytelse. Den kritikerroste (International Engine of the Year award 4 år på rad) V8-motoren på 620 hester har en toppfart på 320 km/t og når 0 -100 på pene 3,4 sek.

Ferrari GTC4Lusso (visning/prøvekjøring)
Ferrari sitt "familie bil" alibi tilbyr kombinansjonen av råskap, brukervennlighet, komfort og plass. Dette er en fullverdig fireseter med sitt firehjulstrekksystem som skapt for norske forhold. Avanserte regulerbare dempere, hevbart understell, bakhjulsstyring og en rekke stabilitetssystemer gjør dette til en lettkjørt og leken voksen superbil. Ferrari GTC4Lusso tilbys med to motoralternativer, valget mellom selvpustende V12 eller V8 turbo. GTC4Lusso V12 yter 690 hk og leveres med Ferrari sitt egenutviklede firehjulstrekk. GTC4LussoT yter 610 hk med motoren kjent fra Ferrari 488 og Ferrari California T. Ferrari GTC4LussoT leveres kun med bakhjulstrekk.

Ferrari F8 Tributo (kun visning)
720 hestekrefter har funnet tilhold i Ferraris nyeste sportsmodell - Ferrari F8 Tributo. Erstatteren til Ferrari 488 GTB er her, nå 40 kilo lettere og proppfull av siste generasjons teknologi fra verdensmesterne i Italia. Den kraftigste V8 i Ferraris historie, arvet fra Ferrari 488 Pista – motoren som har vunnet en rekke utmerkelser for å være klassens beste igjennom sin levetid. Bilens design, formet av Ferrari Styling Centre – symboliserer starten på et nytt designspråk som vil prege Ferrari i overskuelig fremtid.

Maserati Ghibli Hybrid (visning/prøvekjøring)
Følelser, kjøreopplevelse og kjærlighet er stikkord som beskriver Maserati Ghibli perfekt. Med sitt helt unike design vekker denne modellen oppmerksomhet på veien. En dynamisk, men elegant silhouette og standsmessige kromdetaljer gjør nettopp denne italieneren helt spesiell. I modellen finner vi selvfølgelig det siste innen førerteknologi. Et avansert dempersystem og presis balanse byr på den jevneste kjørekomforten - alt drevet av kombinasjonen av el- og bensinmotorer. Maserati Ghibli Hybrid har fått 330 hestekrefter og 450 Nm. Med 0-100 på 5,7 sekunder og en toppfart på 255 km/t responderer italieneren intuitivt til enhver bevegelse og har sportsbilegenskapene man ønsker seg.

Vi ønsker velkommen til presentasjon. Prøvekjøringer vil bli avtalt fortløpende ved påmelding, etter siste presentasjon torsdag. 

Program 
Onsdag 10 februar 2021
1000 Førvisning FOCN medlemmer
1200 Presentasjon gruppe 1 (Fullbooket)
1400 Presentasjon gruppe 2 (Fullbooket)
1600 Presentasjon gruppe 3 (Fullbooket)
1800 Presentasjon gruppe 4 (Fullbooket)

2000 Presentasjon gruppe 5 (Fullbooket)

Torsdag 11 februar 2021
0900 Presentasjon gruppe 6 (Fullbooket)
1100 Presentasjon gruppe 7 (Fullbooket)
1300 Presentasjon gruppe 8 (Fullbooket)

Fredag 12 februar 2021
1000 Forhåndsbookede prøvekjøringer (Fullbooket)

Lørdag 13 februar 2021
1000 Forhåndsbookede prøvekjøringer (Fullbooket)

Adresse
Britannia Hotel
Dronningens gate 5, 7011 Trondheim

Påmelding
Registrer deg ved å sende mail til [email protected] 

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål. 

I forbindelse med Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Både verkstedet og butikken har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte. Videre vil alle Autoxo Sport eventer følge opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene

Martin Engh

Digital Marketing
Email
0047 984 79 877

Eventer 2021

Årets eventkalender er full av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Alle våre arrangementer følger myndighetens løpende råd vedrørende Covid - 19 situasjonen.

Hele eventkalenderen

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn