Ferrari SP3JC | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Ferrari SP3JC

Maranellos nyeste «One Off» spesialprosjekt har offisielt blitt overlevert til sin heldige eier. Etter ønske fra eieren, har Ferrari skapt en helt unik, puristisk og kompromissløs roadster basert på den mytiske Ferrari F12tdf. Nærmere to år har det tatt å utvikle denne bilen i samråd med kundens brief for å skape et design, med hint tilbake til Ferrari sine V12 motoriserte åpne biler fra 1950- og 60-tallet. SP står på «Special Projects» (den hemmelighetsfulle avdelingen til Ferrari som står bak utviklingen og produksjonen av «One Off» biler) og JC er eieren sine initialer. 

Bilens spesielle fargekombinasjon henter inspirasjon fra eierens forkjærlighet for Pop Art-kunsten, og blander bilens grunnfarge Bianco Italia, med kontraster i Azzurro Metalizzato og Giallo Modena. Helt i toppsjikte av detaljer er glassinnleggene på panseret som tillater innsyn til den 780 hestekrefter sterke V12 motoren, og veltebøyler (som er påkrevd av sikkerhetshensyn) i karbonfiber.

Special Projects er en tjeneste som tilbys Ferrari sine aller beste kunder, og er en mulighet for å oppfylle den ultimate guttedrømmen - å designe din egen Ferrari. De få utvalgte får mulighet til å ta utgangspunkt i en eksisterende produksjonsmodell og skreddersy karosseri og interiør etter eget ønske. Tilgangen for å få innvilget et «One Off» prosjekt er ekstremt begrenset (selv etter Ferraris standarder) og innebærer en svært limitert venteliste på over et halvt tiår. Kostbart er det også og få din helt egne spesialbil, med en prislapp på vel over et tosifret antall millioner norske kroner.

Vi håper en dag og kunne tilby en av våre norske kunder denne drømmen, Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål.

Olav Medhus

Sales / Brand Manager Ferrari
Email
0047 934 331 00

Ferrari modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. Se hele modellutvalget

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn