Ferrari Portofino i Norge | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI PORTOFINO

Ventetiden er over og de første lykkelige kundene har allerede motatt de første eksemplarene.  Autoxo Sport har i tillegg mottatt sin demo modell. Dette betyr at du nå kan prøvekjøre Ferrari Portofino på norske veier. 

Kritikere verden over har vært samtemt i sin ubetingede begeistring for Ferrari Portofino. Bilens design, teknoligiske fremskritt og kjøreegenskaper - trekkes spesielt frem. Selv har vi fått testet modellen i Norge over tid, og kan melde at italieneren får hjertet til å banke.

Ferrari Portofino er det beste av to verdener, nemlig cab eller coupe. Ferrari Portofino tilbyr et nedfellbart aluminiumstak, sjenerøs innvendig plass, 2+2 setekonfigurasjon og et romslig bagasjerom med skiluke. Med sine elegante linjer og moderne teknologi er Ferrari Portofino den perfekte hverdagssportsbilen, for alt vær og alle årstider, og alle anledninger.

Ferrari Portofino baserer seg på et helt nyutviklet chassis. Ved hjelp av en ny høyteknologisk produksjonsmetode, har Ferrari lykkes å skape en bil som er betydelig lettere enn sin forgjenger - California T. Det kritikerroste Intelligent Differentiale E-Diff og F1 Trac, gjør modellens kjøreegenskaper helt unike. For deg som sjåfør betyr dette en raskere og sikre bil, spesielt på svingete norske landeveier. 

Under panseret finner man Ferraris prisbelønte V8 turbomotor ytende 600 hk. 0-100 km/t går unna på herlige 3,5 sekunder med en toppfart på hele 320 km/t.

"En utrolig vakker nykommer fra Ferrari. Denne bilen er og kommer til å bli meget populær i Norge. Vi har allerede merket en enorm intresse rundt modellen. Jeg har selv kjørt Ferrari Portofino over en lengre periode nå, og bilen byr virkelig på en helt ny kjøreopplevelse. Det er virkelig en fryd å ha den på plass i Norge" - sier Olav Medhus

Konfigurer din egen drøm her

Hos norges eneste forhandler finner du Ferrari Portofino tilgjengelig for prøvekjøring. 

13:20

Olav Medhus

Sales / Brand Manager Ferrari
Email
0047 934 331 00

22:16

Om Ferrari

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. Se hele modellutvalget

22:16

Flere nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn