Ferrari Monza SP1 og SP2 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI MONZA SP1 OG SP2

Ferrari viste ikveld frem sine nyeste familiemedlemmer. Med Ferrari Monza SP1 og SP2, gir italienerene oss et nostalgisk tilbakeblikk i tid, med en høyst fremtidsrettet modell. Monza leveres i to ulike utgaver - SP1 med ett sete, og SP2 med to seter. Helheten er en hyllest til løpsbilene fra 50-tallet, som 750 og 860 Monza.

Ferrari Monza SP2 Norge

Bygget på 812superfast betyr dette i hovedsak en ting, et hjerte av V12. Oppjustert til vanvittige 810 hestekrefter, lettere og stivere - vil SP Monza tilby en kjøreopplevelse uten sidestykke, sammenlignbart med kun Formel 1 bilenes åpne cockpit.

Med et design som får alt annet til å se ordinært ut, beviser Ferrari at de klarer å overaske selv de ikke er vant til å overaskes. 0-100 km/t på 2.9 sekunder, og 0-200 km/t på 7.9 sekunder, og 25% lettere. I svært begrenset antall vil denne ekstreme og unike spesialbilen bli tilgjengelig for den innerste sirkel av kunder.og samlere.

"Hva skal man si. Det blir ikke vakrere og mer nostalgisk enn dette. Denne modellen viser hva som daglig pumper gjennom blodårene til Ferrari. Racing er en svært viktig del av både historie og utvikling av merket. Det er selve sjelen til våre italienske favoritter. Det understrekes virkelig med denne lanseringen" - sier Olav Medhus

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål.

19:46

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon

09:28

FERRARI TAILOR MADE

Ferrari Tailor Made er programmet for deg som ønsker å skreddersy din neste Ferrari. Programmet tilbys eksklusivt til et spesielt utvalg kunder, som sammen med Ferrari sine rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen. Autoxo Sport tar deg med til fabrikken i Maranello, hvor vi tilbringer dagen i Ferrari sitt eget design studio. Her venter et omfattende utvalg av materialer, farger, tekiske spesifikasjoner og mye mer. 

14:47

FERRARI MODELLUTVALG

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. Se hele modellutvalget

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn