Ferrari garanti | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Ferrari garanti og service

Da vi får en del spørsmål rundt muligheter og begrensninger fra Ferrari finner vi det hensiktsmessig å tydeliggjøre enkelte punkter.

7 års service inkludert fra fabrikk

Alle nyere Ferraribiler har fri service inkludert i bilkjøpet i 7 år regnet fra bil var ny. Dette kalkuleres fra bilens oppstartdato i Ferrari sitt system.

Service inkludert omfatter årlig service i henhold til fabrikkens retningslinjer og dekker servicedeler, arbeid og væsker i hele 7 års perioden.

Tidspunkt for service bestemmes av bilens oppstartdato og har et vindu på pluss minus 2 måneder. En bil som hadde oppstart 03.2017 kan da få utført service fra 01.2018 til 05.2018.

Det er viktig å være klar over at siste service i syklusen for denne bilen må være utført innen 03.2024, da vinduet ikke går over dato hvor bil er 7 år. 

Garantiforhold Ferrari

Alle biler produsert av Ferrari de seneste årene har 3 års garanti fra produsent. Garantien er gyldig så lenge service inkludert blir ivaretatt og annet vedlikehold blir utført i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Bilen skal dessuten være i original stand. Motortuning, ombygging av fjærer, understell, sportseksos etc. kan medføre at garanti bortfaller.

Nye biler som selges av Autoxo Sport har 3 års fabrikk garanti samt 2 års Autoxo Sport garanti.

Fabrikken tilbyr dessuten flere muligheter for garantiutvidelse, man kan kjøpe garanti helt frem til bil er 15 år. Dette er et produkt som i Ferrari systemet heter Power Warranty.

Kort beskrevet vil prosessen for å kjøpe denne garantien være at vårt verksted utfører en tilstandskontroll. Deretter, dersom noe må utføres, må bil påkostes slik at den 100% tilfredsstiller fabrikkens krav for at Power-garanti kan kjøpes. En Power-garanti gjelder ikke bare i Norge, men også internasjonalt hos alle Ferrari merkeverksteder. Detaljer for utvidelse av garanti for den enkelte bil og dekningsomfang fås ved å kontakte vår serviceavdeling.

Vi bistår selvsagt også med annen informasjon rundt alle serviceforhold som berører Ferrari, ta gjerne kontakt!

13:20

Steinar Mikalsen

After Sales Manager
Email
0047 66 77 51 70

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn