Ferrari garanti | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Ferrari garanti og service

Da vi får en del spørsmål rundt muligheter og begrensninger fra Ferrari finner vi det hensiktsmessig å tydeliggjøre enkelte punkter.

7 års service inkludert fra fabrikk

Alle nyere Ferraribiler har fri service inkludert i bilkjøpet i 7 år regnet fra bil var ny. Dette kalkuleres fra bilens oppstartdato i Ferrari sitt system.

Service inkludert omfatter årlig service i henhold til fabrikkens retningslinjer og dekker servicedeler, arbeid og væsker i hele 7 års perioden.

Tidspunkt for service bestemmes av bilens oppstartdato og har et vindu på pluss minus 2 måneder. En bil som hadde oppstart 03.2017 kan da få utført service fra 01.2018 til 05.2018.

Det er viktig å være klar over at siste service i syklusen for denne bilen må være utført innen 03.2024, da vinduet ikke går over dato hvor bil er 7 år. 

Garantiforhold Ferrari

Alle biler produsert av Ferrari de seneste årene har 3 års garanti fra produsent. Garantien er gyldig så lenge service inkludert blir ivaretatt og annet vedlikehold blir utført i henhold til fabrikkens retningslinjer.

Bilen skal dessuten være i original stand. Motortuning, ombygging av fjærer, understell, sportseksos etc. kan medføre at garanti bortfaller.

Nye biler som selges av Autoxo Sport har 3 års fabrikk garanti samt 2 års Autoxo Sport garanti.

Fabrikken tilbyr dessuten flere muligheter for garantiutvidelse, man kan kjøpe garanti helt frem til bil er 15 år. Dette er et produkt som i Ferrari systemet heter Power Warranty.

Kort beskrevet vil prosessen for å kjøpe denne garantien være at vårt verksted utfører en tilstandskontroll. Deretter, dersom noe må utføres, må bil påkostes slik at den 100% tilfredsstiller fabrikkens krav for at Power-garanti kan kjøpes. En Power-garanti gjelder ikke bare i Norge, men også internasjonalt hos alle Ferrari merkeverksteder. Detaljer for utvidelse av garanti for den enkelte bil og dekningsomfang fås ved å kontakte vår serviceavdeling.

Vi bistår selvsagt også med annen informasjon rundt alle serviceforhold som berører Ferrari, ta gjerne kontakt!

Steinar Mikalsen

After Sales Manager
Email
0047 66 77 51 70

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn