Ferrari GTC4Lusso T | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI GTC4LUSSO (T)

Norges nye familiebil er svært allsidig og kan brukes både til hverdags og på racerbanen.

Ferrari GTC4Lusso T er den første 4 seteren i merkets stolte historie, som inneholder en turbo ladet V8er. «T» står for turbo og motoren er en 3, 9 liter som inneholder 2 turboer. Motoren, kjent fra Ferrari 488 GTB er prisbelønnet og bærer utmerkelsen International Engine Of The Year 2016. Den yter hele 610HK og har et dreiemoment på hele 760Nm. Gjennom sin 7-trinns girkasse gjør bilen pene 0-100km/t på 3,9 sekunder.

 Modellen har fått den samme romslige kabinen vi kjenner igjen fra Ferrari FF. Her stopper likevel likhetene. Både design og materialer er fornyet. Med sin innovative nye midtkonsoll, har bilen fått en 10,25 HD hypermoderne touch screen. Rattet er i tillegg nytt. Det har fått en mer kompakt utforming og er enda mer tilpasset fart. 

"Norges nye familiebil er simpelthen helt overlegen. Tenk å få dele den unike Ferrari opplevelsen med 3 andre i bilen. Dette er en bil tilpasset det Norge og krevende norske kjøreforhold. Den fungerer helt utmerket som en helårsbil og er utrolig morsom å kjøre på vinterføre. Her får du en racerbil til hele familien." - sier Olav Medhus

Hos norges eneste forhandler finner du Ferrari GTC4Lusso tilgjengelig for prøvekjøring. 

16:09

kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon

16:36

FERRARI TAILOR MADE

Ferrari Tailor Made er programmet for deg som ønsker å skreddersy din neste Ferrari. Programmet tilbys eksklusivt til et spesielt utvalg kunder, som sammen med Ferrari sine rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen. Autoxo Sport tar deg med til fabrikken i Maranello, hvor vi tilbringer dagen i Ferrari sitt eget design studio. Her venter et omfattende utvalg av materialer, farger, tekiske spesifikasjoner og mye mer. 

16:36

FERRARI MODELLUTVALG

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. Se hele modellutvalget

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn