Ferrari F8 Tributo i Norge | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI F8 TRIBUTO I NORGE

720 hestekrefter har funnet tilhold i en av Ferraris nyeste sportsmodeller. Erstatteren til Ferrari 488 GTB er 40 kilo lettere og proppfull av siste generasjons teknologi. Den kraftigste V8 i Ferraris historie, arvet fra Ferrari 488 Pista – motoren som har vunnet en rekke utmerkelser for å være klassens beste gjennom sin levetid. Bilens design, formet av Ferrari Styling Centre, symboliserer starten på et nytt designspråk som vil prege Ferrari i overskuelig fremtid.

2.9 sekunder er alt det tar for Ferrari F8 Tributo å nå 100 km/t, og 200 km/t møtes etter kun 7.8 sekunder. Dette er delvis mulig takket være ekstrem aerodynamisk effektivitet. F8 Tributo er 10% mer effektiv enn sin forgjenger, og låner blant annet «S-Duct»-frontvingen fra 488 Pista – en funksjon som i seg selv alene øker marktrykket med 15% målt mot 488 GTB. Rundt om hele bilen er det gjort grep for å øke kjølestrømmen til bremser og motor. Entusiastene som husker tilbake til mytiske Ferrari F40, vil se likheter ved lexanglasset over motorrommet og den ikoniske «laksetrappen». Ferrari hinter videre tilbake til sin fortid ved å gjeninnføre fire baklykter, omkranset av en spoiler integrert i bilens karosseri.

Interiøret vil være kjent for de med fartstid i nyere Ferrari. Her er nå det nyeste passasjerdisplayet tilgjengelig, rattet er blitt noe mindre for å gi en mer taktil følelse.

«Ferrari F8 Tributo er ekstremt lettkjørt. Med versjon 6.1 av Ferraris «Slide Slip Control»-system, lar bilen deg danse elegant på kanten mellom lek og effektive rundetider – helt etter eget ønske. Ferrari F8 Tributo er utvilsomt den mest luksuriøse, lekne, lettkjørte og beste V8 Ferrari vi har sett hittil» - sier Bård Abrahamsen (Sales Manager Ferrari)

Vi har gleden av å invitere til prøvekjøring for potensielle kjøpere. Kontakt oss gjerne for avtale.

Bård Abrahamsen


Sales Manager Ferrari
Email
0047 994 47 122

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn