Ferrari F8 Tributo | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI F8 TRIBUTO

720 hestekrefter har funnet tilhold i Ferraris nyeste sportsmodell. Erstatteren til 488 GTB er her, nå 40 kilo lettere og proppfull av siste generasjons teknologi fra verdensmesterne i Italia. Den kraftigste V8 i Ferraris historie, arvet fra 488 Pista – motoren som har vunnet en rekke utmerkelser for å være klassens beste igjennom sin levetid. Bilens design, formet av Ferrari Styling Centre – symboliserer starten på et nytt designspråk som vil prege Ferrari i uoverskuelig fremtid.

2.9 sekunder er alt det tar for F8 Tributo å nå 100 km/t, og 200 km/t møtes etter kun 7.8 sekunder. Dette er delvis mulig takket være ekstrem aerodynamisk effektivitet. F8 Tributo er 10% mer effektiv enn som forgjenger, og låner blant annet «S-Duct» frontvingen fra 488 Pista – en funksjon som i seg selv alene øker marktrykket med 15% målt mot 488 GTB. Rundt om hele bilen er det gjort grep for å øke kjølestrømmen til bremser og motor. Entusiastene som husker tilbake til mytiske Ferrari F40, vil se likheter ved lexanglasset over motorrommet og den ikoniske «laksetrappen». Ferrari hinter videre tilbake til sin fortid ved å gjeninnføre fire baklykter, omkranset av en spoiler integrert i bilens karosseri – akkurat slik det var på stamfedrene i produktserien F8 Tributo hører hjemme hos (308 GTB m.fl). Interiøret vil være kjent for de med fartstid i nyere Ferrari, her er nå det nyeste passasjerdisplayet tilgjengelig, rattet er blitt noe mindre for å gi en mer taktil feeling. Det oser unikt, og det oser Ferrari – slik det skal være.

Lettkjørt skal F8 Tributo også være, nå med versjon 6.1 av Ferraris «Slide Slip Control» system, som lar deg danse elegant på kanten mellom lek og effektive rundetider – helt etter eget ønske. F8 Tributo vil utvilsomhet være den mest luksuriøse, mest lekne, mest lettkjørte, morsomste og beste V8 Ferrari vi har sett hittil.

Vi gleder oss til å ønske F8 Tributo velkommen til Norge. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling. Ferrari F8 Tributo vil stå utstilt på bilmessen i Geneve.

10:11

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon

11:29

FERRARI TAILOR MADE

Ferrari Tailor Made er programmet for deg som ønsker å skreddersy din neste Ferrari. Programmet tilbys eksklusivt til et spesielt utvalg kunder, som sammen med Ferrari sine rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen. Autoxo Sport tar deg med til fabrikken i Maranello, hvor vi tilbringer dagen i Ferrari sitt eget design studio. Her venter et omfattende utvalg av materialer, farger, tekiske spesifikasjoner og mye mer. 

14:35

Modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. Se hele modellutvalget

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn