Ferrari 812 Superfast | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI 812 SUPERFAST

Når Ferrari utvikler en ny modell pusher de alltid grensene opp mot tidligere modeller. Med Ferrari 812 Superfast har de ikke gjort noe unntak. Modellen har ankommet Norge og kan bestilles omgående. 

Ferrari 812 Superfast er den raskeste og kraftigste Ferrarien som går på veien med sine 12 sylindere og 800 hk. Siste generasjons aerodynamikk og avanserte elektroniske systemer gir uhemmet tilgang på de 800 lekne hestekreftene som skjuler seg under panseret. 0-200 på 7,9 sekunder, 0-100 på 2,9 sek og en toppfart på over 340 km/t

Den kraftfulle V12 motoren er enkel å håndtere.. Modellen gir samtidig en spennende kjøredynamisk opplevelse, som utfordrer enhver sjåfør. Ferrari 812 Superfast introduserer eksempelvis en ny versjon av VIritual Short Wheelbase tidligere kjent fra F12tdf. Systemet er utviklet for å forbedre bilens styremekanisme og responstid. Siste utgave av Ferrari Side Slip Control System gjør også bilen særdeles enkel å håndtere ved skrens. Ferrari 812 Superfast er med ord skapt for racerbanene.

Ferrari 812 Superfast er utviklet med fokus på aearodynamikk. Med inspirasjon fra den legendariske 365 «Daytone» fra 1969 og slektskapet til F12Berlinetta skinner igjennom. Innovative og nyutviklede designelementer løfter denne nye modellen til et helt nytt nivå. Understellet på modellen er både aggressivt og sporty. Det nye designet redefinerer det vi tidligere kjenner fra Ferrari sine V12 modeller. 

"Vi visste vel allerede før lansering at Ferrari 812 Suoerfast kom til å bli en populær bil. Modellen er helt spesiellog unik. Foruten sitt åpenbare vakre er dette en kraftpakke av de skjeldne. Ingen ting annet en en helt fantastisk racerbil. Det er en stor glede å kunne levere denne modellen i Norge" - sier Olav Medhus

Hos norges eneste forhandler finner du Ferrari 812 Superfast tilgjengelig for prøvekjøring. 

11:09

Olav Medhus

Sales / Brand Manager Ferrari
Email
0047 934 331 00

11:38

Ferrari Modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. 

12:32

Flere Nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn