Ferrari 812 Superfast | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
800 ITALIENSKE HESTER

Ferrari 812 Superfast er den raskeste og kraftigste Ferrarien som går på veien med sine 12 sylindere og 800 hk. Rå italiensk muskelkraft og avanserte elektroniske systemer gir uhemmet tilgang på hele 800 lekne hestekrefter. Med 0-200 på 7,9 sekunder, 0-100 på 2,9 sek og en toppfart på over 340 km/t står ikke denne modellen tilbake for noe. 

Den kraftfulle V12 motoren er enkel å håndtere. Modellen gir samtidig en spennende kjøredynamisk opplevelse, som utfordrer enhver sjåfør. Ferrari 812 Superfast ble eksempelvis introdusert med ny en versjon av VIritual Short Wheelbase (tidligere kjent fra F12tdf). Systemet ble utviklet for å forbedre bilens styremekanisme og responstid. Med Ferrari Side Slip Control System er bilen i tillegg særdeles enkel å håndtere ved skrens. 

Ferrari 812 Superfast er utviklet med fokus på aearodynamikk. Innovative designelementer løfter denne modellen til et helt nytt prestanda nivå. Understellet på modellen er både aggressivt og sporty. Det nye designet redefinerer det vi tidligere kjenner fra Ferrari sine V12 modeller. 

Hos oss finner du for tiden 2 leveringsklare eksemplarer. Med gode finansieringsforslag er drømmen nærmere enn du tror. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål. 

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn