Ferrari 488 Pista | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI 488 PISTA

Det ligger alltid en spenning i forkant av lansering av nye modeller fra Maranello. Når Ferrari nå skulle vise sin nye lettvekts utgave og racing inspirerte Ferrari 488, har det vært mange rykter om både navn og prestanda. Forventningene til denne bilen har var skyhøye. Vi har tidligere sett Ferrari 355Fiorano, Ferrari 360Challange, Ferrari 430Scuderia før Ferrari 458Speciale kom i 2014, som lettvekts og racing inspirerte utgaver de siste 20 årene.

Ferrari Norge

21. februar 2018 er dagen Ferrari slapp den bekreftede offisielle versjonen for fremtiden - Ferrari 488 Pista. «Pista» er Italiensk og betyr «racer-bane» fritt oversatt. Med sitt nyeste tilskudd, tar Ferrari nok et stort steg videre i Vehicle Speciale serien. Motoren er Ferrari sin kraftigste V8 motor noensinne. Den vant «Engine of the year» både i 2016 og 2017 og yter nå 720 hk, 0-200km/t på 7,6 sek, 0-100km/t på 2,85 sek og passerer 340km/t.

Bilen er utviklet av teamet som har ansvar for Challenge/GTE og GT3 racerbilene/banebilene til Ferrari. Det betyr at det er lagt stor vekt på vektbesparelse (90kg mindre enn 488GTB). Modellen har forbedrede kjøreegenskaper i form av endret design for å gi økt downforce (+20% i forhold til 488GTB). Fronten har fått en F1 racing inspirert S-Duct luftstyring samt diffusor som gir vesentlig bedre downforce. En større og mer markert bevegelig hekk spoiler fullfører et racing inspirert design.

Ny teknologi sammen med utvikling av allerede eksisterende teknologi gjør bilen til en skarp racerbil. Utvikling av Slip Angle Control system og nyutvikling av Ferrari Dynamic Enhancer (FDE) gjør bilen i stand til å  å legge riktigere trykk på bremsene via software.

Dette sammen med ett racing inspirert lydbilde fra motor og eksos, gir bilen raske rundetider for de som er opptatt av det. Ryktene sier at bilen er raskere enn Ferrari LaFerrari rundt Ferrari sin egen testbane, Fiorano.

"Foruten å være en åpenbart vakker, har Ferrari produsert en bil som vil «fly» inn i fremtiden som ett nytt Icon. Vi har allerede solgt flere eksemplarer og gleder oss veldig til å få bilen til Norge" - sier Olav Medhus

Hos norges eneste forhandler kan du bestille Ferrari 488 Pista omgående. 

11:58

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon

12:04

Ferrari modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. Se hele modellutvalget

12:30

Ferrari Konfigurator

Nå kan du selv skreddersy drømmen. I Ferrari sin egen konfigurator finnes en verden av fantastiske valgmuligheter. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn