F8 Track day Tour | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
F8 TRACK DAY TOUR

XX september 2020 (Jyllands-Ringen, Danmark)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Jyllands-Ringen. Gjennom en intensiv dag får du testet dine egne og Ferrari F8 Tributo/Spider sine ferdigheter i trygge omgivelser. Ferrari har selv skreddersydd et kjøreprogram og har med sine beste instruktører som vil guide deg gjennom dagen.

2.9 sekunder er alt det tar for Ferrari F8 Tributo å nå 100 km/t, og 200 km/t møtes etter kun 7.8 sekunder. Dette er delvis mulig takket være ekstrem aerodynamisk effektivitet. F8 Tributo er 10% mer effektiv enn som forgjenger, og låner blant annet «S-Duct» frontvingen fra 488 Pista – en funksjon som i seg selv alene øker marktrykket med 15% målt mot 488 GTB. Rundt om hele bilen er det gjort grep for å øke kjølestrømmen til bremser og motor. Entusiastene som husker tilbake til mytiske Ferrari F40, vil se likheter ved lexanglasset over motorrommet og den ikoniske «laksetrappen». Ferrari hinter videre tilbake til sin fortid ved å gjeninnføre fire baklykter, omkranset av en spoiler integrert i bilens karosseri – akkurat slik det var på stamfedrene i produktserien Ferrari F8 Tributo hører hjemme hos (308 GTB m.fl). Interiøret vil være kjent for de med fartstid i nyere Ferrari, her er nå det nyeste passasjerdisplayet tilgjengelig, rattet er blitt noe mindre for å gi en mer taktil feeling.

Program
Kommer...

Pris 
4 990,- (påmelding er bindende)

Bli med oss på en uforglemmelig tur fylt med helt unike kjøreopplevelser. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål.

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn