Eventkalenderen tar form | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EVENTKALENDEREN TAR FORM

Om ikke lenge legger vi eventåret 2019 bak oss. Året har bydd på en rekke høydepunkter og sammen har vi skapt utallige uforglemmelige øyeblikk. XON ICE, Ferrari Club Challenge, GIMS, XO DRIVEOUT, XO OPEN, samt hele 8 lanseringer fra Ferrari - er bare noen av de ekstra gode opplevelsene vi sitter igjen med når året nå nærmer seg slutten. 2019 har i det hele tatt vist oss hvilken glødende interesse og lidenskap som ligger i de ulike aktivitetene.

Bil er så mye mer enn transport fra A - B. For oss i Autoxo Sport handler bil først og fremst om en glødende lidenskap. Med eventkalenderen tilbyr vi en arena hvor denne lidenskapen kan dyrkes og videreutvikles. Sammen med gode bilvenner finner vi sammen og skaper de virkelige gode øyeblikkene. 

Når vi nå planlegger eventåret 2020, øker vi både kvaliteten og antall eventer. Vi gjør mer av  det vi brenner for og legger samtidig til helt nye opplevelser. Både Ferrari og Maserati viser muskler på eventsiden i 2020. Opplevelser står sentralt i satsingen til våre italienske venner. 

Vi kickstarter det nye året med XON ICE. Gjennom langhelgen får du utfordret både deg selv og bilens ferdigheter og egenskaper. I trygge omgivelser kan du danse på isen med likesinnede. 

Gjør deg klar til et fartsfylt 2020 sammen med oss i Autoxo Sport. 

Ett liv - Mange opplevelser!

13:19

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn