Eventåret 2021 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EVENTÅRET 2021 TAR FORM

26.12.2020 av Kristoffer Strømme

Med et annerledes og begrenset reiseår bak oss har vi likevel klart å skape mange uforglemmelige øyeblikk sammen i 2020. Høydepunktene har vært flere og våre rendyrkede Ferrari-arrangementer har alene hatt over 500 lidenskapelige deltagere gjennom året. 

Man kommer naturligvis ikke utenom Norges aller første offisielle Ferrari-arrangement - Ferrari Dynamic Roadshow - som gikk av stabelen i oktober. Her fikk 250 deltagere testkjøre Ferrari Roma og Ferrari F8 over fire fartsfylte dager, på Fornebu i Bærum. En stor milepæl for Ferrari og oss i Norge. 

Nå gleder vi oss virkelig til å sette i gang med eventåret 2021, der vi øker både kvaliteten og antall eventer. Vi gjør mer av det vi brenner for og legger samtidig til helt nye opplevelser. Både Ferrari og Maserati viser muskler på eventsiden i 2021. Opplevelser står sentralt i satsingen til våre italienske venner.

I 2021 vil vi også spre bilglede til flere av de største byene i Norge. Allerede i februar returnerer vi til Oljehovedstaden, hvor våre italienske hester atter en gang skal få løpe fritt. Andre byer er også under planlegging, så her kan flere steder i Norge se frem til besøk. 

Gjør deg klar til et fartsfylt 2021 sammen med oss i Autoxo Sport. 

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn