Eventer | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EVENTER 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

17:54

LEVANTE TROFEO LANSERING

23 august 2019  (Rohden Gods, Danmark) (fullt)

Autoxo Sport inviterer et utvalg venner til skandinavisk lansering av Maserati Levante Trofeo.  Vi tilbringer en effektiv dag på vakre Rohden Gods, hvor vi får oppleve Tridentens kraft på kroppen.

For mer informasjon og påmelding

18:57

FERRARI NORDIC MEETING

06 -08 september 2019 (Stavanger, Norge)

I samarbeid med den Norske Ferrari klubben, inviterer Autoxo Sport til Ferrari Nordic meeting i Stavanger. De nordiske Ferrari klubbene samler seg til en fartsfylt langhelg på det vakre vestlandet.

For mer infomasjon og påmelding

16:10

XO OPEN

19 september 2019 (Nøtterøy, Norge) (fullt)

I samarbeid med Nøtterøy golfklubb inviterer Autoxo Sport alle våre bilvenner og samabeidspartnere, til uhøytidelig golfturnering på norges fineste golfbane. Vår egen tidligere golfproff Peter Johansson stiller som turneringsansvarlig. 

For mer infomasjon og påmelding

13:07

Ferrari Owners Days

16 - 17 september 2019 (Spa-Francorchamps, Belgia) (fullt)

Ferrari inviterer til en aldri så liten folkefest når merket feirer sine kunder i Belgia. Dagene er dedikert til lidenskap og prøvekjøring på den sagnomsuste racerbanen Circuit de Spa-Francorchamps. Gjør deg klar til to fulle dager dedikert de italienske hestene. 

For mer informasjon og påmelding

08:58

FERRARI CLUB CHALLENGE

24 september 2019 (Imola, Italia)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Imola banen Italia. Passione Ferrari Club Challenge er et helt nytt kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Programmet lar eiere av Ferrari Challenge biler, oppleve kjøring på de beste racingbanene. 

For mer informasjon og påmelding

15:56

XO PERFORMANCE

30 september 2019 (Rudskogen, Norge)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Rudskogen. Autoxo stiller både med kjørekurs og med instruktører, som vil veilede deg gjennom de utfordringer som finnes ved banekjøring.  

For mer informasjon og påmelding

09:01

XO DRIVEOUT

13 oktober 2019 (Billingstad, Norge)

Velkommen til årets siste driveout. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

20:16

F8 Tributo Launch

16 - 18 oktober 2019 (Varano, Italia)

Velkommen til Verano og testkjøring av Ferrari F8 Tributo. Med 720 ville italienske hester, blir dette en kjøreopplevelse du garantert sent vil glemme. Med oss på laget har Ferrari med tatt med seg sine beste instruktører. Ytelse, fart og presisjon vil settes på prøve når F8 Tributo skal vise seg frem fra sin beste side. 

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn