Eventer | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EVENTER 2019

Autoxo Sport lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

09:01

XO DRIVEOUT

13 oktober 2019 (Billingstad, Norge)

Velkommen til årets siste driveout. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

20:16

F8 TRIBUTO TEST DRIVE

16 - 18 oktober 2019 (Varano, Italia) 

Velkommen til Verano og testkjøring av Ferrari F8 Tributo. Med 720 ville italienske hester, blir dette en kjøreopplevelse du garantert sent vil glemme. Med oss på laget har Ferrari med tatt med seg sine beste instruktører. Ytelse, fart og presisjon vil settes på prøve når F8 Tributo skal vise seg frem fra sin beste side. 

For mer informasjon og påmelding

13:43

Ferrari Finali Mondiali

24 -27 oktober 2019 (Mugello, Italia)

Autoxo Sport har gleden av å invitere deg til verdensfinalen i Mugello. Gjennom to deilige dager, samler Ferrari hele sin familie til en aldri så liten fartsfest. Som tilskuer sitter vi på første rekke og har eksklusiv adgang til indre bane. 

For mer informasjon og påmelding

10:24

F8 Spider lansering

02 desember 2019 (København, Danmark)

Velkommen til lanseringsfest hos våre danske venner i Formula.  Autoxo Sport inviterer gode bilvenner til København, hvor vi avduker en nye Ferrari F8 Spider. Vi gleder oss til å ønske ny modell velkommen til Skandinavia.

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn