Eventer | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EVENTER 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

11:25

F8 TRIBUTO LANSERING

23 - 24 april (København, Danmark) (fullt)

Velkommen til lanseringsfest hos våre danske venner i Formula.  Autoxo Sport inviterer gode bilvenner til København hvor vi avduker Ferrari F8 Tributo i Skandinavia. 

For mer informasjon og påmelding

19:56

Vår Driveout

28 april 2019 (Oslo, Norge)

Årets første Vårdriveout blir en flott tur på på østsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

19:47

Portofino lifestyle

18 - 19 mai (Biarritz, Frankrike)

Taket går av når Autoxo Sport inviterer gode bilvenner til Frankrike og prøvekjøring av Ferrari Portofino. På fantastiske franske landeveier får vi testet modellens unike egenskaper. Ettermiddagen avsluttes med test på en lukket bane, hvor fart, presisjon og ytelse vil være i fokus. 

For mer informasjon og påmelding

12:58

Corso Pilota Ferrari

14 - 15 juni 2019 (Maranello, italia) (fullt)

Autoxo Sport har den store glede av å invitere til ett av Ferrari sitt aller råeste kjøreprogram. Gjennom kjørekurset Corso Pilota Ferrari får du testet noen av Ferrari sine ypperste modeller på den legendariske Firano Circuit.

For mer informasjon og påmelding

20:26

Sommer Driveout

16 juni 2019 (Oslo, Norge)

Velkommen til årets første Sommerdriveout. Dette blir en flott tur på på vestsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil...

For mer informasjon og påmelding

08:26

FERRARI CLUB CHALLENGE

03 - 04 juli 2019  (Nurburgring, Tyskland)

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Nurburgring i Tyskland. Passione Ferrari Club Challenge er et helt nytt kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Programmet lar eiere av Ferrari Challenge biler, oppleve kjøring på de beste racingbanene. 

For mer informasjon og påmelding

08:09

PALMESUS

05 - 07 juli 2019 (Kristiansand, Norge)

Fra og med onsdag vil Autoxo Sport stille som stolt sponsor til Norges desidert råeste festival. Gjennom helgen vil bybildet være preget av Maserati sin helt unike tilstedeværelse.  I denne forbindelse inviterer vi gode venner til VIP området og rooftop middager.

For mer informasjon og påmelding

08:24

EUROPATUR GRAN TURISMO

XX september 2019 (Europa)

Vi garanterer den beste Europaturen noensinne. Mer av det vi alle liker; fjell, sjø, nye plasser, deilige hotell, litt mer casuals, nydelig mat og godt med drikke som til sammen gir oss nye opplevelser sammen med en flott gjeng! 

For mer informasjon og påmelding

18:57

FERRARI NORDIC MEETING

06 -08 september 2019 (Stavanger, Norge)

I samarbeid med den Norske Ferrari klubben, inviterer Autoxo Sport til Ferrari Nordic meeting i Stavanger. De nordiske Ferrari klubbene samler seg til en fartsfylt langhelg på det vakre vestlandet.

For mer infomasjon og påmelding

16:10

XO OPEN

19 september 2019 (Nøtterøy, Norge) 

I samarbeid med Nøtterøy golfklubb inviterer Autoxo Sport alle våre bilvenner og samabeidspartnere, til uhøytidelig golfturnering på norges fineste golfbane. Vår egen tidligere golfproff Peter Johansson stiller som turneringsansvarlig. Han vil være tilgjengelig for alle som ønsker både tips og veiledning.  

For mer infomasjon og påmelding

13:07

Ferrari fabrikkbesøk

XX - XX september 2019 (Maranello, Italia)

Autoxo Sport inviterer gode venner til Ferrari sin egen bakgård - Maranello. Sammen besøker vi de sagnomsuste fabrikklokalene til Enzo Ferrari. Fødestedet til  flere av bilverdens mest spektakulære modeller, er produsert i disse lokalene.  

For mer informasjon og påmelding

08:58

FERRARI CLUB CHALLENGE

24 - 25 september 2019

Autoxo inviterer et utvalg Ferrari-eiere til en unik kjøreopplevelse på Barcelona banen i Spania. Passione Ferrari Club Challenge er et helt nytt kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Programmet lar eiere av Ferrari Challenge biler, oppleve kjøring på de beste racingbanene. 

For mer informasjon og påmelding

09:01

HØST DRIVEOUT

XX september 2019 (Oslo, Norge)

Velkommen til årets siste driveout. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

20:16

F8 Tributo Launch

XX - XX oktober 2019 (Verano, Italia)

Velkommen til Verano og testkjøring av Ferrari F8 Tributo. Med 720 ville italienske hester, blir dette en kjøreopplevelse du garantert sent vil glemme. Med oss på laget har Ferrari med tatt med seg sine beste instruktører. Ytelse, fart og presisjon vil settes på prøve når F8 Tributo skal vise seg frem fra sin beste side. 

For mer informasjon og påmelding

13:11

FERRARI FINALI MONDIALI

XX november 2019

Racingsesongen avsluttes på hjemmebane, når Autoxo Sport inviterer til verdensfinalen i Monza, Italia. Gjør deg klar for en helg fylt med alt det beste fra Ferrari sin verden.

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn