Eventer | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EVENTER 2020

Autoxo Sport lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2020

10:24

F8 Spider lansering

04 desember 2019 (København, Danmark)

Velkommen til lanseringsfest hos våre danske venner i Formula.  Autoxo Sport inviterer gode bilvenner til København, hvor vi avduker en nye Ferrari F8 Spider. Vi gleder oss til å ønske ny modell velkommen til Skandinavia.

For mer informasjon og påmelding

13:08

XON ICE

23 - 26 januar 2020 (Gol, Norge)

Det er klart for vinterens store høydepunkt, når Autoxo Sport tilbringer en glatt og fartsfylt helg med isbanekjøring på Gol. Gjør deg klar for å utfordre deg selv og dine kjøreegenskaper under krevende og morsomme forhold på isen.

For mer informasjon og påmelding

16:21

Club Challenge

01 april 2020 (Mugello, Italia)

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler til start i 2020, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Denne gangen går turen til en av Ferrari sine hjemmebaner. 

For mer informasjon og påmelding

14:00

GIMS

05 - 06 mars 2020 (Geneve, Sveits)

Autoxo Sport har den store glede av å invitere til årets utgave av GIMS. Bilmessen i Geneve er en av de aller viktigste utstillingene i verden. Bilprodusentene legger mye prestisje i messen og nyhetene  er vanligvis av det spektakulære slaget. 

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn