Esperienza Ferrari | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
ESPERIENZA FERRARI

Esperienza opplevelsen er en helt egen. Ferrari inviterer oss inn til sin egen bakgård, med alt det medfører. Turene er tilpasset deg som ønsker en unik inngang til Ferrari sin verden og dedikeres spesielt utvalgte modeller. Her får man virkelig anledning til å bli ordentlig kjent med Ferrari.

Arrangementet foregår to ganger årlig og vi inviterer spesielt utvalgte kunder til en uforglemmelig opplevelse i Italia.

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

15:46

Mer informasjon

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

14:45

Passione Ferrari

Velkommen til Passione Ferrari. En unik opplevelsestur hvor de spektakulære inntrykkene står i kø. Bli med oss å prøvekjør Ferrari på bane og landevei, samtidig som du får oppleve racing tett på kroppen – alt dette i nydelige italienske omgivelser.

Kontakt oss for mer informasjon

14:47

Eventkalender 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Kontakt oss for mer informasjon

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn