En legende trer av | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
En legende trer av

I dag kom den offisielle nyheten i form av at Scuderia Ferrari sin trofaste fører Kimi Raikkonen avslutter sin karriere hos Ferrari. Raikkonen er den siste fører som har tatt verdensmesterskap for Ferrari.

Kimi Raikkonen har skapt en enorm fanskare gjennom sin tid i Formel 1 – hvorav 7 av hans 16 aktive år i idretten, har vært hos Scuderia Ferrari. I samme nyhet meldes det at 20-årige Monaco-fødte Charles Leclerc (en del av Ferraris juniorprogram siden 2016) tar over setet til Raikkonen. I en morsom tvist, går Raikkonen til Sauber, teamet Leclerc har kjørt for i debutsesongen sin i Formel 1 hittil. Kimi Raikkonen gir seg dermed ikke, og forblir en ringrev i Formel 1-sirkuset.

Leclerc har etablert seg som en komet blant de virkelig store kommende ikonene i Formel 1, og det at sirkusets mest prestisjefulle og suksessrike team – Scuderia Ferrari. At Ferrari signerer en så ung og relativt uerfaren fører, er et testament til hans potensiale. Det ville vært en løgn og si at ikke samtlige unggutter med en drøm om å nå motorsportens øverste gren, har drømt om startposisjon i de røde bilene fra Maranello. I 2019 får vi se en slik drøm gå i oppfyllelse.

Autoxo Sport gleder seg stort til å følge Charles Leclerc som en del av Famiglia Ferrari fremover, og takker Kimi Raikkonen for idrettsgleden han har servert oss som Ferraristi.

Olav Medhus

Sales / Brand Manager Ferrari
Email
0047 934 331 00

Ferrari modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn