En æra er over | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
EN ÆRA ER OVER

Denne uken markerte Maserati slutten på produksjonen av GranTurismo og GranCabrio. Et helt unikt eksemplar i en 3 farget fargekombinasjon, ble den siste modellen til å rulle ut av fabrikken i Modena.

Med sitt tidløse design, er det lett å glemme at modellserien så dagens lys helt tilbake i 2007 (GranTurismo) og 2009 (GranCabrio). Gjennom sine 11 år i produksjon har bilen vært gjennom en evolusjon av ytelse og kraft. Nå er det altså satt punktum for ikonet som satte en ny standard i GT klassen.

For de fleste bilentusiaster er modellene selve symbolet på Maserati. Vakre linjer, rå muskelkraft, fantastiske kjøreegenskaper og et lydbilde som ikke ligner noe annet – har udødeliggjort disse GT bilene.

"Dette er selvfølgelig vemodig. Modellene betyr mye for meg personlig. Vi snakker om selve symbolet på lidenskap og følelser. Samtidig er det alltid godt å starte på noe nytt og spennende. Det siste eksemplaret har fått betegnelsen Zeda. Navnet beskriver påminnelsen om at alle avslutninger også har en ny start. Dette passer veldig bra nå som Maserati tar oss inn i den elektriske fremtiden. Jeg gleder meg veldig til den nærmeste tiden nå" - sier Peter Johansson

"Etter at nyheten ble sluppet i går solgte vi den eneste Maserati GranCabrioen vi hadde igjen på lager. Vi har heldigvis en leveringsklar godbit igjen. Maserati GranTurismo er intet mindre enn et kunststykke av en bil. Kontakt oss gjerne for mer info" - fortsetter Peter Johansson

Det koker godt på ryktebørsen for Maserati om dagen. Det er mye nytt på trappene og spekulasjonene er naturlig nok mange. 2020 blir et elektrisk år for Tridenten.

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

MASERATI GRANTURISMO

Maserati presenterte sin første GT-bil for snart 70 år siden, og har siden den gang satt standarden for den fantastiske kjøreopplevelsen. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette en bil som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

Maserati GranTurismo leveres med:
- 4,7L V8 Bensin med 460HK og 600nm

Pris fra: 2 349 000,-

Maserati GranCabrio

Med nye Maserati GranCabrio har Maserati skapt en av verdens  vakreste 4-seters cabrioleter. Med en nydesignet front og bakende, har Maserati GranCabrio fått et sportslig og elegant uttrykk.

Maserati GranCabrio leveres med:
- 4,7L V8 Bensin med 460HK og 600nm

Pris fra: 2 549 000,-

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn