Dynamic Roadshow 2020 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI KOM TIL NORGE

16 oktober 2020 (Asker, Norge)

Noen ekstra heldige og skuelystne fikk forrige uke med seg flere kolonner med splitter nye Ferrari-modeller på tur i Oslo- og Bærumtraktene. 

Norges aller første offisielle Ferrari-arrangement gikk av stabelen da 250 deltagere fikk testkjøre Ferrari Roma og Ferrari F8 over 4 fartsfylte dager, på Fornebu i Bærum. Tidlig forrige uke ankom nemlig 4 lukkede trailere fra Italia, med 11 Ferrari Roma, 4 Ferrari F8 Spider og 5 Ferrari F8 Tributo. Forutsetningene for en uke fylt med italiensk lidenskap lå så absolutt til stede.

Ferrari Roma hadde sin aller første visningspremiere i Norge tilbake i mai, men det er ikke før nå at bilen har vært tilgjengelig for prøvekjøring. Forventningene var derfor store til den splitter nye modellen som garantert kommer til å bli en sterk konkurrent til de mer etablerte konkurrende GT Cruiser-merkene.

Og ikke så overrasende satt smilene løst, etter endt kjøretur langs Oslofjordens nydelige veier. Den kritikerroste (International Engine of the Year Award 4 år på rad) V8-motoren på 620 hester leverte naturligvis over alle forventninger. Smaken av det gode liv fikk en ny betydning for de fleste av oss.

På selve avslutningsdagen stod 9 utålmodige Ferrari F8 klare for test. Med 720 ville italienske hester under panseret og siste generasjons teknologi, fikk mange virkelig testet sine kjøreegenskaper.

«Det er en stor ære å få et slikt arrangement til oss i Norge. Ferrari Dynamic Roadshow går gjennom hele Europa og er et av de største landeveiseventene Ferrari arrangerer i løpet av året. Dette var utrolig gøy.» - sier Kristoffer Strømme (Marketing Manager)

Vi håper alle fikk sprøytet inn en god dose Ferrari-passione i løpet av besøket og ønsker å rette en stor takk til alle deltagere, samarbeidspartnere og andre involverte som bidro til å male Fornebu i de italienske farger.

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn