Autoxo Sport Hoveddel Side topp
DRØMMEN OM 812 SUPERFAST

«Skikkelig gåsehud» - sier Erik når han setter seg bak rattet på fantastiske Ferrari 812 Superfast. «Denne modellen har virkelig alt man drømmer om i en sportsbil. Foruten sitt åpenbare vakre er dette en kraftpakke av de sjeldne. Dette må da være selve definisjonen på lykke» – fortsetter vår nye Ferrari Sales Manager

Ferrari 812 Superfast er en av de raskeste og kraftigste Ferrari-ene som går på veien med sine 12 sylindere og 800 hk. Siste generasjons aerodynamikk og avanserte elektroniske systemer gir uhemmet tilgang på de 800 ville italienske hestene. Med 0 - 100 på 2,9 sek og en toppfart på over 340 km/t – er med andre ord dette en bil for fartsentusiaster.

Den kraftfulle V12 motoren er enkel å håndtere. Modellen gir samtidig en spennende kjøredynamisk opplevelse for de som ønsker å utfordre sine kjøreegenskaper. Ferrari 812 Superfast introduserer eksempelvis en ny versjon av VIritual Short Wheelbase. Systemet forbedrer både bilens styremekanisme og responstid. Siste utgave av Ferrari Side Slip Control System gjør også bilen særdeles enkel å håndtere ved skrens.

«Ferrari 812 Superfast er utviklet med fokus på aerodynamikk. Det merker man spesielt godt på racerbanen. For den erfarne sjåfør er dette noe av det absolutt morsomste man kan kjøre på bane» - sier Erik

For øyeblikket er vi så heldige å ha to leveringsklare modeller i butikken. Vanligvis er det ventetid på denne modellen, men her får man altså en fantastisk mulighet til å sikre seg bilen omgående.

«Det er to praktfulle eksemplarer som er veldig riktig utstyrt...» - fortsetter Erik

Erik Rivrud

Sales Manager Ferrari
Email
0047 484 50 555

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn