Det største laget | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
DET STØRSTE LAGET

Om ikke mange dagene står Circuit de Valencia for tur. Banen som ofte har blitt brukt som testbane for Formel 1, blir en ny og spennende utfordring for oss alle.

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler i 2019 sesongen, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Med deltagere og lag fra hele verden, viser dette hvilken interesse som finnes i Norge.

«Klart det er gøy med så stor interesse. Mange har virkelig fått øynene opp for hvilken verden Ferrari tilbyr. Det handler ikke bare om å eie en bil, men muligheten til å bruke den på de aller råeste racerbanene i verden. At Ferrari i tillegg ordner alt av logistikk, service og hospitality – gjør disse opplevelsene særdeles attraktive. Vi er meget stolt over å med oss så mange, på så kort tid» - sier Olav Medhus

I Valencia venter 2019 utgaven av Autoxo Sport sin 488 Challenge på oss. Fra å representere de norske fargene de to foregående årene, blir bilen nå litt råere i sin sorte drakt. 

Program 2019
✈ 14 Feb - Bahrain, Bahrain
✈ 27 - 28 Mar - Valencia, Spania
✈ 01 - 02 Mai - Spielberg, Østerrike
✈ 03 - 04 Jun - Nurburgring, Tyskland
✈ 24 - 25 Sep - Imola, Italia

Bli med oss på et fartsfylt eventyr. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

11:47

Olav Medhus

Sales / Brand Manager Ferrari
Email
0047 934 331 00

12:02

ferrari 488 Challenge

Ferrari 488 Challenge er spydspissen i 488-familien. En racingbil eksklusivt til banebruk, totalt lettet for all unødig vekt. Avanserte elektroniske hjelpemidler skreddersydd for banebruk utvikler deg til den beste føreren du kan bli. I hjertet sitter fortsatt den prisbelønte twinturbo V8 motoren på 670 hestekrefter. Ferrari 488 Challenge er med dette en av verdens kraftigste racingbiler.

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn