Det nærmer seg | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
DET NÆRMER SEG

Etter noen intense uker med flytting og oppussing, er vi nå klare for åpning om kort tid. Samlokaliseringen av butikkene betyr at alle tjenester og produkter samles under ett tak. Dette vil være med på å sikre en langt bedre totalopplevelse for dere som kunder, samtidig som det sikrer en mer effektiv drift for vår organisasjon.

Nye Autoxo Sport vil bestå av to avdelinger hvor lagerbiler vil samles i nye lokaler, mens alt av nytt fra Ferrari og Maserati vil fortsette å finnes i sine velkjente omgivelser.

Etter en krevende tid nærmer vi oss sommeren med stormskritt. Mange planlegger sommerferien i vårt langstrakte land og ser nå for alvor muligheten til å realisere drømmen på fire hjul. Med et svingete og morsomt veinett gjennom ekstreme og vakre omgivelser, er sportsbilen svaret på mange fremtidige reiser og eventyr.

Med et Europa stengt ser naturlig nok også vi mot vår egen fantastiske bakgård. De siste ukene har vi således satt sammen flere spennende arrangementer her hjemme. I vår oppdaterte eventkalender finner du nå mange muligheter den nærmeste tiden.

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn