Det knives om plassene | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
DET KNIVES OM PLASSENE

Våre bilvenners appetitt på eventyr er stor. Aldri har Autoxo hatt så mange eventer og aldri har pågangen og interessen vært så stor. Dette gleder oss stort. 

Vi er nå eksempelvis fullbooket på 3 av 4 Ferrari arrangement før sommerferien. Folk kniver om plassene og er ofte tidlig ute med å sikre seg sin drømmetur. Med kun få plasser igjen på vårt Portofino Lifestyle event, kan vi fastslå at Ferrari lidenskapen lever der ute i beste velgående.

Det er i midlertidig ikke bare utenlandsturene som er populære. 4 dager etter åpning av påmeldingsskjemaet til Vår Driveouten, var det over 250 registrerte deltagere. Driveoutene viser hvilket miljø og hvilken interesse som etter hvert har vokst frem i stor skal. Vi er ydmyke og takknemlige for den lidenskapen dere viser. Det gir oss en enorm motivasjon og et ønske om å utvikle oss i samsvar med dere.

Vi gleder oss til å se dere alle snarlig, på et av våre mange eventer. Velkommen til oss

Ett liv – Mange opplevelser
Ett liv - Mange biler

KRISTOFFER STRØMME

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Eventkalender 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn