Corso Pilota Ferrari | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
CORSO PILOTA FERRARI

14 - 15 juni 2019 (Maranello, italia) (få plasser igjen)

Autoxo Sport har den store glede av å invitere til et av Ferrari sine aller råeste kjøreprogram. Igjennom kjørekurset Corso Pilota Ferrari får du utviklet deg som sjåfør bak rattet i noen av Ferrari sine ypperste modeller på den legendariske Fioranobanen.

I dette kjørekurset får du som deltager en helt unik mulighet til å utforske bilens ytelser og dine ferdigheter som sjåfør. I løpet av to intensive dager stiller Ferrari sine dyktigste instruktører til rådighet. Det dedikerte teamet med instruktører er satt sammen av høyt kvalifiserte ekspertførere med internasjonal proffbakgrunn. En flåte med Ferrari 488 GTB og Ferrari 812 Superfast står til vår disposisjon i løpet av de to dagene på Fiorano.

Kurset er intensivt, velprøvd og utviklet for effektiv og profesjonell førerutvikling. Egne kjøreteknikker tilegnes igjennom systematisk banekjøring, det også vil være øvelser der du håndterer bilen på glattkjøringsbane, for å kjenne sverdspissen på den ekte ytelsen som sitter i en Ferrari. 

Kurset inkluderer to dager på banen, to middager, to overnattinger og transfer mellom hotellet i Modena og Ferrarifabrikken i Maranello – der Fioranobanen ligger.

"Corso Pilota er virkelig ett av verdens beste kjørekurs med profesjonelle sjåfører fra Ferrari. Kurset passer like bra til de av dere som ikke har vært på bane før og de som er erfarne. Hver instruktør tilpasser kjøringen individuelt. Du vil du få en ekstrem progresjon og få mer glede av din egen bil etterpå. Dette er både trygghet og glede. Du får i tillegg kjenne på pulsen av å være på Ferrari sin hjemmebane i Maranello. Fiorano brukes av Ferrari til testing av nye modeller. Stedet hvor verdens raskeste biler gjennom over 70 år er blitt produsert." - sier Kristoffer Strømme

Program:
13 juni
1300: Avgang OSL
1855: Ankomst BLQ
2000: Velkomstmiddag hos Ferrari

14 juni
0800: Frokost
0900: Programstart 
1800: Programslutt
2000: Middag

15 juni
0800: Frokost
0900: Programstart 
1700: Programslutt
1855: Avgang BLQ
2310: Ankomst OSL

Pris: 99 000,- 

Corso Pilota er et av de aller mest populære kjørekursene hos Ferrari . Det er et begrenset antall med plasser og vi anbefaler derfor tidlig påmelding. Siste frist er 20 desember.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål.

12:10

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn