Club Challenge 2020 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI CLUB CHALLENGE

Ferrari Club Challenge er et kjøreprogram basert på den velkjente Ferrari Club Challenge serien. Eiere av Ferrari Challenge biler får oppleve kjøring på noen av verdens beste racingbanene. Programmet inngår i den profesjonelle europeiske Ferrari Challenge serien. Dette er med på å gi den rette atmosfæren på alle arrangementer.  2020 sesongen byr på hele 7 ulike baner rundt omkring i Europa. En full dag med banekjøring i et konkurranserettet miljø (gentle driving), gir den ultimate racingfølelsen. 

Det norske laget har hatt en solid vekst siden oppstarten for to år siden. Med hele syv norske 488 Challenge biler til start i 2020, har Autoxo Sport nå det største laget i Club Challenge serien. Med deltagere og lag fra hele verden, viser dette hvilken interesse som finnes i Norge.

«Klart det er gøy med så stor interesse. Mange har virkelig fått øynene opp for hvilken verden Ferrari tilbyr. Det handler ikke bare om å eie en bil, men muligheten til å bruke den på de aller råeste racerbanene i verden. At Ferrari i tillegg ordner alt av logistikk, service og hospitality – gjør disse opplevelsene særdeles attraktive. Vi er meget stolt over å med oss så mange, på så kort tid» - sier Thomas Kleven

Ferrari 488 Challenge er spydspissen i 488-familien. En racingbil eksklusivt til banebruk, totalt lettet for all unødig vekt. Avanserte elektroniske hjelpemidler skreddersydd for banebruk utvikler deg til den beste føreren du kan bli. I hjertet sitter fortsatt den prisbelønte twinturbo V8 motoren på 670 hestekrefter. Ferrari 488 Challenge er med dette en av verdens kraftigste racingbiler.

Program 2020
30 - 1 juli Imola
15 - 16 juli Barcelona
29 - 30 juli Portimao
25 - 26 august Mugello
8 - 9 september Spa
23 - 24 desember Misano

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål. 

kristoffer strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn