Carlos Sainz | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
CARLOS SAINZ KLAR FOR SCUDERIA

Etter at Scuderia Ferrari Mission Winnow annonserte at samarbeidet med Sebastian Vettle opphører fra og med neste år, er en ny erstatter allerede på plass. Den nåværende McLaren føreren Carlos Sainz, med fem sesonger bak seg i sirkuset, er sett på som et av de aller største talentene. Det er derfor med stor glede at spanjolen blir en del av teamet fra og med neste sesong.

«Jeg kan med glede annonsere at Carlos vil bli en del av Scuderia Ferrari fra 2021. Med fem sesonger bak seg allerede, har Carlos bevist sitt store talent og vist at han har de tekniske ferdighetene og de riktige egenskapene for å være en ideell del av vår familie» - sier direktør Mattia Binotto

«Jeg er henrykt over å få skulle kjøre med Scuderia Ferrari fra og med 2021. Jeg er fortsatt under kontrakt med McLaren og ser frem til starte racing sesongen igjen med teamet» - sier Carlos Sainz.

Med en fin blanding av erfaring (Charles) og ungdommelig råskap (Carlos) kan dette vise seg å bli en ny storhetstid for Scuderia Ferrari Mission Winnow.

Martin Engh

Digital Marketing
Email
0047 984 79 877

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn