Butikken tar form | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
BUTIKKEN TAR FORM

I disse dager jobbes det på spreng for å få ferdigstilt Norges største Premium sportsbilbutikk på Billingstad. Gjennom de siste par ukene har det skjedd spesielt mye i flytteprosessen. Som mange sikkert har fått med seg er butikken på Høvik nå stengt. Både utstyr og biler flyttes fortløpende til Billingstad for å være klar til åpningsdatoen, som vi naturlig nok gleder oss stort til.

Nye Autoxo Sport tar med seg flere gjenkjennelige elementer fra butikken på Høvik. De mørke eksklusive fargene og den lune atmosfæren blir med oss videre. Butikken får i tillegg en mer sosial profil, hvor lounge og bar område ekspanderes og det legges mer til rette for store og små sammenkomster.

"Det sosiale og alle opplevelsene knyttet til bil blir bare vikitgere og viktigere. Butikken vil gjennspeile den sosiale profilen vi har opparbeidet oss. Kundene våre får et fantastisk flott samlingspunkt for supersportsbiler i den nye butikken. Dette blir utrolig bra." - sier Thomas

Men viktigst av alt, får vi plass til langt flere biler innendørs. Som kunde vil du nå få alt det grommeste samlet på ett sted. Vi vil fortsatt tilby et bredt utvalg merker, men vil styrke vårt italienske utvalg med Ferrari og Maserati i spissen. Med både verksted og klargjøring i samme lokaler løftes samtidig nivået for salg og service.

Vi gleder oss stort til å ønske velkommen til Norges råeste bilbutikk.

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn