Årets supersportsbil 2021 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
ÅRETS SUPERSPORTSBIL 2021

04.02.2021 av Peter Johansson

Det anerkjente britiske livsstilsmagasinet GQ har kåret Maserati MC20 til årets supersportsbil 2021.

Modellen som ble lansert på slutten av fjoråret har fått et samlet kritikerkorps til å juble. Designet uttrykker en perfekt kombinasjon av eleganse, lekenhet og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnel har modellen blitt et aerodynamisk mesterverk. Luftinntakene foran sørger for en optimalisert distribusjon av luft i og rundt bilen. Et kompakt karbonkarosseri gjør i tillegg bilen svært lett. De nye «butterfly»-dørene gir også modellen en helt unik dimensjon. Design og ytelse har med andre ord fått en vågal og grensesprengende kombinasjon.

«Klart dette er stas og enda en fjær i hatten for oss. GQ er et av de aller største bladene i UK og anerkjennelsen skaper atter en gang mye positiv oppmerksomhet rundt modellen. Vi har jo hele tiden visst at dette er verdens råeste supersportsbil, men nå vet alle andre det også. Gleder oss naturligvis stort til å se den om ikke lenge i Norge» - sier Peter Johansson | Sales Manager Maserati

Magasinet trekker videre frem merket sin ambisiøse relansering. Med sin nye elektriske retning har italienerne atter en gang vist sin evne til omstilling og innovasjon.   

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Maserati MC20 eller besøk Maserati sin egen konfigurator

Peter Johansson

Sales Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn