Årets dieselbil 2018 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Ny heder til Maserati Ghibli

Maserati Ghibli har allerede høstet mange priser de siste årene. Med den høythengende prisen for "Sportiest Vehicle with a diesel engine 2018" - bekrefter Maserati Ghibli atter en gang sin posisjon i et sterkt konkurransepreget segment.

Det er det velrenomerte tyske bilmagasinet Sport Auto sine lesere som stemte Maserati Ghbili til topps blant 238 ulke modeller.  

Den første versjonen av Maserati Ghibli ble vist frem på Torino Motor Show, tilbake i 1966. Siden den gang har modellen satt en ny standard for design, luksus og kraft. Dagens versjon er et resultat av den rivende utviklingen modellserien har vært gjennom. En evolusjon i perfeksjon har resultert i en bil, som byr på det ypperste av kjøreegenskaper og komfort. Med over 16 000 produserte biler, har Maserati Ghibli vært en salgssuksess for Maserati siden sin lansering i 2013, 

Maserati Ghibli Norge

"Maserati Ghibli er en helt unik bil. Den skiller seg ut fra konkurrentene og har et sporty, elegant design - som kun italienerne klarer å skape. Foruten sitt vakre ytre, har bilen helt fantastiske kjøreegenskaper. Det velkjente lydbildet til Maserati gjør kjøreopplevelsen fullkommen. Diesel versjonen er fantastisk " - sier Jon Kristian 

Maserati Ghibli leveres med 3 ulike motoralternativer:
- 3,0L V6 Turbo diesel med 275HK og 600nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 350HK og 500nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 430HK og 550nm

Pris fra: 1 129 000,-

Jon Kristian Schill

Sales / Brand Manager Maserati
Email
0047 990 73 100

Maserati modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Prøvekjør Maserati

Registrer deg for prøvekjøring av din neste Maserati. Vi kontakter deg for nærmere avtale.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn